...Nonniin nyt saan itseni viimein koneen äärelle, pari viimeistä päivää mennyt kirjaimellisesti sängynpohjalla kuumeessa, mut kyl sitä henkiin jäätiin.

Eli Milan tuleva sulhanen kunhan juoksut vaan alkaa niin valikoitui komea uros nimeltään Petteri ja viralliselta nimeltään Team Leiksaid Hilton seuraavat kuvat sain Petterin omistajalta Lealta ja lisää kuvia Petteristä löytyy facebookista kun kirjottaa hakusanan Team Leiksaid Hilton.

petteri2.jpgpetteri1.jpg

Petteri on Suomen ja Latvian muotovalio, SG11 JHKLR BSZS 2021, 3xSG1 Saksassa, SG2 Suomen päänäyttelyssä, viimeisin näyttely Latviassa jossa voitto Balttian VA1 jossa samassa sai TSB:n eli parhaan purun palkinnon joka annetaan kolmelle parhaalle. Jalostustarkastettu ja spl arviointi suoritettu. Harrastuspuolelta BH, IGP3 & RTK1

Petterin lonkat on A/A, kyynäreet 0/0 ja LTV0, yhdistelmä Milan kanssa täyttää PEVISAN.

Linkki sukutauluun:

https://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoI=FI17437/20&ReknoE=FI31933/17

Nyt enää vain odotellaan Milalle juoksuja ja onnistunutta astutusta ja kaikkea mahdollista. Odottavan aika on pitkä ja täynnä jännitystä, toivottavasti kaikki menee nappiin ja Milan haaravärkki on tehostetussa valvonnassa jos näin voidaan sanoa xD Ja kunhan juoksut alkaa niin Milan kans käydään proge testeissä jotta osaan arvioida astutuksen ajankohdan kun uros ei ihan nurkantakana meistä asu. Eli jäädään jännäämään. :)